Magazine per Qira ne Vaqarr Vaqarr Tirana, Albania

792 €
rent
Lloji i Prones: Warehouse
ID: select13
Sipërfaqja
528m2

Përshkrimi

Ambjente magazini ne Vaqarr. Jane te vendosura 4 magazina dy te medha dhe dy te vogla perkatesisht ne siperfaqe 528m me nje gjeresi 12m dhe gjatesi 1150m. Magazinat jane te shtrira ne nje truall me siperfaqe 9240m2. Mund te levizin mjetet e tonazheve te renda. Per me shume informacion dhe vizite mund te na kontaktoni.

Karakteristikat

  • Sipërfaqja : 528m2

Marina Pali