PIKAT E FORTA

AFTËSI TË FORTA NEGOCIMI

Duke njohur tregun e pasurive të paluajtshme si edhe eksperienca 6 vjecare na ben që të përcaktojmë saktë cmimin e qirasë dhe shitjeve duke bërë të mundur trajtimin e pronave me vlerën sa më reale të tyre.

KORREKTËSI DHE SHPEJTËSI NË SHËRBIM

Kujdesemi ti trajtojmë klientët në mënyrën me profesionale të mundshme duke i'u ofruar në kohë reale shërbimin e merituar

MBROJTJA E TË DHËNAVE

Agjensia jonë merr përsipër mbrojtjen e të dhënave të klientit duke mos i bërë ato publike për palë të treta.

VIZIONI JONË

Vizioni jonë​ ​është puna dhe përmirësimi cdo ditë në tregun imobiliar duke shtrirë kështu rrjetin e zyrave në Tiranë dhe më gjerë,pa humbur cilesinë në shërbim.