Kush jemi ne?

 

SELECT Real Estate Shpk eshte Agjensi e specializuar per te ushtruar aktivitetin e saj ne fushat e ndermjetesimit te pronave te paluajtshme Rezidenciale,

Komerciale, Troje, Administrim Apartamentesh dhe dhenie me qira apo shit-blerje. Marrje pjese ne tendera dhe ankande si dhe kryerja e sherbimeve qe kane lidhje me objektivin e veprimtarise se saj.
Ofrojme zgjidhje ne cdo proces per trajtimin e nje pasurie te paluajtshme perfshire ketu dhe vleresimin e saj.
Ju garantojme cilesi dhe korrektesi ne sherbimin tone nga agjente te trajnuar dhe specializuar ne fushen imobiliare.

Perkushtimi yne qendron dhe kerkon te jete gjithmone nje simbol besimi, vazhdimesie dhe cilesie per te gjithe klientet tane.