Ambient Komercial me Qira në Qender Lezhë - 490€ | 96 m² Lezhe, Albania

490 €
rent
Lloji i Prones: Commercial
ID: select1304
Sipërfaqja
96m2

Përshkrimi

Ky është një ambient komercial për qira i vendosur në zonën e Qendrës së Lezhës, me një çmim prej 490€ në muaj dhe me një sipërfaqe prej 96 m². • Sipërfaqja neto është 96 m² • Sipërfaqja bruto është 96 m² • Vendndodhje ideale në qendër të qytetit • Ambienti është i përshtatshëm për çdo lloj biznesi • Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni!

Karakteristikat

  • Sipërfaqja : 96m2

Emanuel Lazri