Ambient i Përshtatshëm për Bar ose Restorant me Qira, 650 Euro në Muaj, Laprakë Tirana, Albania

650 €
rent
Lloji i Prones: Commercial
ID: select1296
Sipërfaqja
150m2

Përshkrimi

Ofrohet me qira ambient ideal për bar ose restorant. Me një sipërfaqe prej 150 m2, ky lokal është i pajisur me një kuzhinë funksionale dhe tualete. Të gjitha komoditetet në lokal janë të mirëmbajtura.

Karakteristikat

  • Sipërfaqja : 150m2

Emanuel Lazri